Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

$19.95

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica
Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

$19.95

Mirem els nostres usuaris feliços que van descobrir i experimentar l'alleujament màgic de la polsera magnètica de desintoxicació limfàtica!

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Stella Richards, 47 anys, Nashville, Tennessee

"He tingut braços pesats i inflats la major part de la meva vida que em van treure la confiança en portar sense mànigues pensant que la gent es podria burlar de mi. Fins i tot va haver-hi un moment en què el meu marit va voler que em posés un vestit sense mànigues per al casament de la meva filla, però no tinc la confiança per fer-ho a causa dels meus braços inflats. Em vaig trobar amb això i vaig decidir provar-ho. De fet, vaig notar una diferència als 3 dies després de portar-lo. El líquid i la inflor van disminuir als meus braços. Després d'1 setmana, la inflor ha desaparegut totalment! Això em va donar un alleujament total i vaig guanyar la confiança que he perdut durant anys! Ara puc portar els vestits o tops sense mànigues que sempre he desitjat! Continuarà portant això!

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Hailey Johnson, 29 anys, Tucson, Arizona

"He tingut un problema amb el meu pes i amb la retenció d'aigua addicional al cos. Principalment al voltant de la meva cintura. El meu pes corporal també em va causar un mal d'esquena que de vegades mata. El metge em va dir que si segueixo augmentant de pes, això podria causar problemes greus de salut. Vaig veure aquesta polsera i vaig decidir provar-la. Portant això durant 1 setmana, vaig notar que la meva cintura començava a aprimar-se una mica. Vaig continuar fent servir això i vaig veure més resultats fins al punt que aquells mànecs d'amor s'han anat. Però no va ser fins fa poc que em vaig adonar que el pes també va disminuint! En les meves 12 setmanes d'ús, he perdut 61 lliures! Els mals d'esquena i altres zones d'inflor també desapareixen i no tornen a aparèixer! És increïble que una polsera com aquesta pugui fer molt per ajudar a problemes que han estat un problema durant tant de temps!"

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

El nostre cos té una sèrie de sistemes importants per mantenir una salut òptima. Potser esteu familiaritzat amb el sistema cardiovascular, el sistema digestiu i el sistema nerviós, però heu sentit a parlar del sistema limfàtic?

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

El sistema limfàtic és un dels sistemes més ignorats però importants del cos. Aquest sistema expansiu viatja per tot el cos per eliminar els residus de cada cèl·lula alhora que ajuda a regular el sistema immunitari. Inclou una xarxa complexa de vasos, conductes, ganglis limfàtics, la melsa, el tim, les adenoides i les amígdales.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Els vasos limfàtics actuen com un sistema de drenatge gegant per al cos que ha de mantenir-se clar perquè funcioni correctament. Igual que a casa teva, si els desguassos estan obstruïts al vàter o al lavabo, no pots desfer-te dels residus de manera eficaç:el mateix passa amb el teu cos. El flux limfàtic estancat condueix a l'acumulació de residus i toxines, debilitant la immunitat i provocant una gran varietat de problemes de salut.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Investigadors de la Universitat de Virgínia es van proposar investigar l'efecte de la teràpia magnètica en el sistema limfàtic i van descobrir que això ajudarà al seu sistema limfàtic a moure's, ajudarà a expulsar toxines i el procés natural de desintoxicació del nostre cos taralitzà.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

La solució clau per al drenatge limfàtic: teràpia magnètica

El limfedema es produeix quan el sistema limfàtic està danyat o bloquejat. El líquid s'acumula als teixits tous del cos i provoca inflor. És un problema comú que pot ser causat pel càncer i el tractament del càncer. El limfedema sol afectar un braç o una cama, però també pot afectar altres parts del cos. Hi ha diverses maneres de resoldre el limfedema, com la cirurgia d'extirpació o la radiació, però la majoria d'elles són arriscades i perjudicials per a la salut.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Construït amb un potent imant mèdic

L'aplicació de la teràpia magnètica d'impuls va produir un efecte positiu sobre tots els components constitutius del torrent sanguini microcirculatori del sistema limfàtic. El camp magnètic negatiu es cura alcalinitzant el teixit i alliberant oxigen del seu estat lligat al seu estat molecular. En retornar el teixit a un estat normal i saludable, un camp magnètic negatiu governa la recuperació d'energia, alleuja la inflamació, la inflor, l'acidosi i accelera la curació.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

La polsera conté un sistema magnètic petit però 5 vegades potent per reduir significativament la inflor dels ganglis limfàtics i reduir un 60% l'excés de líquid limfàtic amb un desgast constant durant 3 mesos.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Què fa que la polsera magnètica de desintoxicació limfàtica sigui la millor opció?

 • Teràpia magnètica 5x potent
 • Desintoxicació limfàtica eficaç
 • Redueix el 60% de l'excés de líquid limfàtic en 3 mesos
 • Tractament perfecte per al drenatge limfàtic, edemes, aranyes vasculars i varius
 • Desobstruir el torrent sanguini i els ganglis limfàtics
 • Durant la nit Resultat visible
 • Disseny elegant de polseres

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Un nou estudi realitzat per la Universitat de Vermont i la Universitat de Carolina del Sud va trobar que la polsera magnètica de desintoxicació limfàtica té propietats especials per ajudar a estimular els punts dels teus òrgans, accelerar el drenatge limfàtic i eliminar les toxines de tot el cos amb només portar-lo. Redueix el dolor de l'artritis, problemes articulars i rampes. També pot escalfar les extremitats inferiors. Té una forta energia curativa i se sap que ajuda a evitar addiccions, trastorns alimentaris i comportaments negatius.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Portar aquesta polsera magnètica de desintoxicació limfàtica cada dia ajudarà augmenta el teu procés de curació i comença a disminuir els marcadors proinflamatoris a la sang, reduint el risc de desenvolupar malalties inflamatòries greus i començar a semblar i sentir-se com el millor. Això ajudarà reduir la inflamació lluitant contra els radicals lliures a la sang i donar suport al procés de desintoxicació del fetge per desfer-se dels productes químics inflamatoris que surten.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

“L'aplicació de la teràpia magnètica d'impuls va produir un efecte positiu sobre tots els components constitutius del torrent sanguini microcirculatori del sistema limfàtic. El camp magnètic negatiu es cura alcalinitzant el teixit i alliberant oxigen del seu estat lligat al seu estat molecular. En retornar el teixit a un estat normal i saludable, governa un camp magnètic negatiu recuperació d'energia, alleuja la inflamació, la inflor, l'acidosi i accelera la curació.” Dr. Isaiah Jones, Limfòlegs NYU

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

La polsera conté un sistema magnètic petit però 5 vegades potent per reduir significativament la inflor dels ganglis limfàtics i reduir un 60% l'excés de líquid limfàtic amb un ús constant durant 3 mesos.

S'ha demostrat que la polsera magnètica de desintoxicació limfàtica:

 • reduir la inflamació crònica
 • Potenciar el sistema limfàtic
 • millorar la desintoxicació del fetge
 • reduir els desitjos de sucre i altres aliments inflamatoris
 • tenir més energia i vitalitat
 • millorar la pell i potser perdre una mica de pes

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Aquí teniu el viatge de neteja del sistema limfàtic de Camille Garner amb la polsera magnètica de desintoxicació limfàtica!

Sóc obesa i porto un estil de vida sedentari. El meu cos va passar factura després de vacances. Creia que la inflor es devia a ser obes, estar assegut durant hores prolongades, no estar actiu. Vull perdre pes i eliminar el meu problema d'inflor d'una manera natural. Ho vaig veure a Internet i vaig pensar a provar-ho.

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

Així doncs, durant la primera setmana de posar-me això, puc sentir que el meu cos finalment estava rentant l'aigua que retenir a la meva panxa. De 190 lliures ara estic baixant a 183 lliures. Vaig perdre 7 lliures en només 1 setmana!

Polsera magnètica de desintoxicació limfàtica

A la quarta setmana de portar això, noto que el meu estómac em feia menys mal, la pell es posava menys tensa, vaig poder moure'm més lliurement ja que l'aigua em va impedir moure'm. Vaig intentar pesar i em vaig sorprendre que això reduís les 4 lliures del meu pes!

Després de 8 setmanes de portar-ho, la meva cara va tornar a ser gairebé normal i tinc molta energia!!! He perdut pes (altres 16 lliures). Crec que portar això ha contribuït a la meva pèrdua de pes!

La meva 12a setmana de portar això, la inflor i la inflor han desaparegut totalment! Em va sorprendre la rapidesa amb què va funcionar. I en aquest moment, he perdut un total de 56 lliures! Si teniu retenció de líquids o inflor o problemes de pèrdua de pes, proveu aquesta polsera magnètica de desintoxicació limfàtica!


segell de confiança
segell d’enviament-confiança
SKU: 15594 categories: , , ,